Auto bandenwissel Damwâld

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Lijzenga Damwoude

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de bandenwissel in Damwâld?

Auto bandenwissel Damwâld. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Lijzenga Damwoude Damwâld beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Damwâld

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf Lijzenga Damwoude winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Damwâld. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Autobedrijf Lijzenga Damwoude Damwâld zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Autobedrijf Lijzenga Damwoude biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Damwâld bent u bij Lijzenga Damwoude op de juiste plek!

Autobedrijf Lijzenga Damwoude is PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Damwâld.

Maak nu een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0511 - 424173 info@lijzengacitroens.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0511 - 424173

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×